Moi, hauska tavata! – Esittelyssä Käviksen bloggaaja Laura

laura_satakunnanviikko_kävis3

Moikka kaikki! Mä oon Laura, hauska tavata!
Tässä blogissa seikkaillaan Käviksellä ja samalla raotan teille hieman elämääni. Ensimmäisenä voisin kertoa teille itsestäni perinteiseen ystäväkirja-tyyliin.

Perustiedot:

Laura, 23 vuotta.
Olen viestintäalan yrittäjä ja viimeisimpänä kouraan saadussa todistuksessa lukee kulttuurituottaja (AMK). Helsinkiläistyin muutamaksi vuodeksi, mutta nyt asun jälleen kotikaupungissani. Oli väestötietorekisterissä asuinpaikkana mikä tahansa, ei porilaisuus katoa mihinkään.

Suosikki…

-väri: Tumma violetti.

-ruoka: Sushi. Olen niin iloinen, että nykyisin Poristakin saa monesta paikasta herkkuani!

-hedelmä: Sitruuna! Voisin syödä sitruunoita sellaisenaankin, mutta enemmän tätä kirpeää kaveria tulee käytettyä ruuanlaitossa.

-tuoksu: Vasta uunista tullut korvapuusti, ah!

-tv-sarja: Katson ihan liikaa tv-sarjoja, kiitos Netflix ja monet muut suoratoistopalvelut. Suosikkejani ovat kiinnostavat ulkomaiset draamat, kuten House of Cards ja Girls, mutta katson todella paljon myös kotimaisia laatudraamoja, esimerkiksi Sykettä ja Mustia Leskiä. Paheisiin kuuluvat myös erinäiset reality-sarjat…

-elokuva: Palaan kerta toisensa jälkeen Woody Allenin leffoihin, joista ehdoton suosikkini on Vicky Christina Barcelona.

Haluaisin

Liian monia asioita! Ikuisen matkakuumeen parantaa vain tiedossa oleva seuraava reissu. Materialistisia haaveita on vähän liiankin kanssa. Haluaisin myös oppia leipomaan macaron-leivoksia. Saan jo maun kohdilleen, mutta leivosten ulkonäössä ei juuri ole kehumista.

Inhoan

Myöhästelyä. Ärsyttää, kun muut ovat myöhässä, mutta vielä enemmän ottaa päähän, jos itse myöhästyy.

Pelkään

Sudenkorentoja. Ne on kauniita, mutta jollain tapaa todella kammottavia!

Nautin

Hyvästä ruuasta, juomasta ja seurasta – mielellään kaikki samanaikaisesta jollain ihanalla lomamatkalla! Arjessa nautin pienistä asioista: aamun ensimmäisestä kahvista, salaa syödystä suklaapalasta ja postilaatikkoon tipahtaneesta suosikkilehdestä.

En voisi elää ilman…

Puhelinta. Myönnän, se kädessä tulee oltua vähän liikaakin. Koitan perustella sitä sillä, että teen myös paljon töitä puhelimen avulla.

Jos saisin päivän olla joku muu, olisin…

Varmaankin mieheni. Mietin ensin miljonäärit, poliitikot ja näyttelijät läpi, mutta totesin, että kiinnostavinta olisikin astua jonkun läheisen saappaisiin. Samalla oppisi itsestään paljon.

Viimeisin ostos Käviksellä

Jos kaikkia kahviloissa nautittuja kupposia ei lasketa, niin viimeisin ostokseni Käviksellä taitaa olla pari täydennystä meikkipussiin Kicksistä.

Kävismuisto

Kävikseen liittyy paljon muistoja. Olen ollut sokerihiiri lapsesta saakka, joten Käviksen jo aikoja sitten suljetut karkkikaupat ovat jääneet mieleen, samoin tietenkin MuksuMassissa tehdyt ostokset. Teini-ikäisenä Käviksellä tuli notkuttua ja pyörittyä kaupoissa, niiltä ajoilta on paljon hauskoja muistoja. Mieleen on painunut myös pari vuotta sitten ravintolaillan jälkeen Kävikselle tehty lumienkeli. Se oli hyvä idea kaikkien muiden paitsi päälläni olleen silkkimekon mielestä…

Nythän me olemme jo ihan tuttuja. Nähdään Käviksellä!

Kuva: Sanna Jääskeläinen / Satakunnan Viikko

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s