R/H SPRING POP UP Porissa 14.-16.4.

R/H on suomalainen naistenvaatemerkki, joka on valloittanut maailmaa simppeleillä vaatteillaan ja aina yhtä piristävillä kuoseillaan. Merkin tunnetuimmat tuotteet ovat varmastikin Mickey-mekot ja –paidat, jotka saattavat olla monelle merkin taivalta seuraamattomallekin tuttuja. Nyt R/H:ta saa Poristakin parin päivän ajan, kun merkin tehokas tiimi teki kevätretken länsirannikolle ja pystytti Teljäntorille pop up -putiikin pystyyn.

Tänään torstaina piipahdin jo aamuvarhaisella pop upin avajaisissa. Ei ole hetkeen tarvinnut lähteä ihmisten ilmoille noin aikaisin, yleensä valun kotitoimistolla verkkareissa yli puoleenpäivään. Mutta kyllä kannatti! Tunnelma oli pirteä jo aamuisella, varsinkin vitamiinijuoman ja kahvikupposen jälkeen.

rh_popup_pori_5 rh_popup_pori_1 rh_popup_pori3

Pakkohan siellä oli muutamia vaatteita kokeilla päälleen. Vielä ei tarttunut mikään matkaan, mutta mustavalkoinen käsimekko ja vihreäprinttinen viidakkomekko jäivät kyllä kutkuttamaan takaraivoon. Ehkä palaan rikospaikalle siis vielä viikonloppuna.

rh_popup_4

Ole nopea, sillä kauppa on auki vain pari päivää! Lue lisää pop upin Facebook-tapahtumasta.

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s