Päivä Käviksellä

Sillä on vaan kummallinen vetovoima, auringolla nimittäin. Tuntuu, että Kävikselläkin on vilkkaampaa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ja sehän on ainoastaan hyvä asia! Vielä kun lämpömittari kohoaisi hieman korkeammalle, niin terasseillakin tarkenisi.

2016-04-18 15.49.08

Aamu alkaa tapaamisella vakuutusyhtiössä. Päätin jo sinne mennessä, että en osta yhtään ylimääräistä vakuutusta, vain ne tämän hetken tarpeelliset. Toisin kävi. Nythän tässä melkein toivoo, että jotain tapahtuisi…

Tapaamisen jälkeen kipaisen kirjastossa palauttamassa lainat ja istahdan siellä hetkeksi alas purkamaan sähköposteja. Pääkirjastossa on ihan oma fiiliksensä, josta olen aina pitänyt. Yhä useammin huomaankin suuntaavani sinne läppärin kanssa, netti toimii siellä moitteettomasti ja ympäristö on tietenkin rauhallinen.

spiritbistro1_ensisijainenvaihtoehto

Nälkähän se tietenkin ehtii tulla jo ennen puoltapäivää. Pakkaan tavarani ja suuntaan kohti Kävistä. Mieli tekee jotain raikasta, mutta ei perinteistä salaattia. Päädyn yhteen vakiopaikkaani ja törmäänkin siellä sattumalta tuttavaan. Lounasseuraakin sain, kiva yllätys!

Iltapäivällä käyn parissa Käviksen liikeessä kertomassa Kaikki kaupat Kävikseltä -kokonaisuudesta. Sen puitteissa on ollut kiva kiertää alueen liikkeitä ja kohdata yrittäjiä. Olen saanut kuulla paljon hyvää palautetta, keskustelut ovat herättäneet uusia ajatuksia ja tietenkin olen yhä paremmin kartalla Käviksen alueen uusista tuulista.

2016-04-21 18.43.12

Kyllä se viides kahvikuppi on vielä iltapäivällä tarpeen, sillä työtehtäviin kuuluu yhden pidemmän tekstin työstämistä. Suuntaan tapani mukaan ikkunapaikalle ja hörpin rauhassa iltapäiväkupillisen. Kuvasta taktisesti rajasin hetken mielijohteesta ostetun suklaapalan…

Kun kello alkaa lähentyä viittä, huomaan valloittaneeni kahvilasta ainakin neljän ihmisen tilan, kerään tavarani kasaan ja laitan repun selkään. Ennen kotiin tallustamista käyn vielä ostamassa pienet ruokaostokset. Eksyn kosmetiikkaosastolle, jossa pysähdyn vielä tuoksuttelemaan uusia hajuvesiä. Ennen suurempia heräteostoksia suuntaan ruokaosastolle, täytän korin ja kipaisen kohti kohtia.

Palaan kuitenkin Kävikselle taas parin tunnin kuluttua ja tapaan ystäväni viinilasillisen ja juoruilun merkeissä. Optimisteina jo luulimme, että voisimme olla hetken terassilla. Totesimme, ettei kuitenkaan ihan vielä… Parin tunnin istuskelun päätteeksi maailma oli taas parempi paikka, vappu suunniteltu ja juorut vaihdettu. Puhelin pysyi laukussa, eikä kuvamateriaalia ole. Kävelen kotiin yhdeksän jälkeen, auringon vielä hieman pilkahdellessa talojen välistä.

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s