Värikkäälle vappubrunssille

Yhteistyössä Spirit Bistro

Värikästä, raikasta ja ennen kaikkea maukasta. Nämä ominaisuudet kuvastavat Spirit Bistron tarjontaa. Tästä Kauppahallin helmestä on muodostunut monelle vakiolounaspaikka. Tänä vappuna Spirit Bistro tarjoilee myös komean Vappubrunssin!

spiritbistro1_ensisijainenvaihtoehto

spirit_1

Vappupäivään kuuluu ehdottomasti brunssi. Aaton juhlinnan jälkeen on kiva kerätä ystävät kasaan ja suunnata nauttimaan herkuista rauhassa, pitkän kaavan mukaan. Tuoreista ja raikkaista raaka-aineista syntyy värikkäitä ja maistuvia menuita. Spirit Bistro käyttää paljon lähi- ja luomutuottajien tuotteita ja ruokalistoilla näkyy satokausien vaihtelut. Nytkin brunssin ruokalistalta löytyy esimerkiksi parsaa. Hiilihydraatteja välttelevälle vinkiksi: ei kannata edes maistaa Spirit Bistron leipää. Se on nimittäin niin herkullista, että syöminen ei jää yhteen viipaleeseen! Ehkäpä vappuna hiilaritankkaus on ihan okei, kukapa nyt kieltäytyisi vappusimasta ja -munkeista.

IMG_0183

Brunssille suositellaan tehtäväksi pöytävarausta Spirit Bistron sivuilla. Uskallan veikata, että brunssipöydät ovat täynnä koko aukioloajan klo 11-15. Kauppahallin pääovet ovat vappupäivänä kiinni, joten käynti ravintolaan tapahtuu Isolinnankadun puolelta.
Mitä menuun tulee – se kuulostaa jälleen kerran loistavalta. Jokaiselle löytyy herkkuja, niin kasvissyöjälle, gluteenia välttävälle kuin kaltaiselleni makeankin ystäville. Alkaako tämä hehkutus tuntua jo ylisanoilta? Kokeile itse, ellet ole vielä käynyt!

spiritbistro__popup__vappubrunssi

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s