Aurinkoa päästä varpaisiin

Yhteistyössä eeWa’s Shoes

Tiedättekö sen tilanteen, kun ihastuu liikkeen hyllyllä johonkin ihanaan, kirkkaanväriseen asusteeseen, mutta kuitenkin päätyy tuttuun ja turvalliseen mustaan tai beigeen? Syyllistyn siihen itsekin liian usein.

2016-04-10 09.38.25eeWa’s shoes’n värikästä valikoimaa.

Asusteet, ja varsinkin kengät, ovat helppo tapa tuoda asuun sitä jotain. Kesäsäät yllättivät meidät jokaisen. Yhtäkkiä nilkkureista ja saappaista saikin siirtyä suoraan ballerinoihin ja avokkaisiin. Oikeilla kengillä saa tylsemmänkin asun näyttämään olemuksen laitetummalta. Väärät tai kuluneet kengät taas pilaavat helposti muuten mietityn kokonaisuuden. Kenkävalintoja tehdessä kannattaakin suunnata Kauppahallin kupeeseen, eeWa’s shoes’iin.

eewasshoes_3Francescomilano, eeWa’s shoes 59,90€

eewasshoes_! eewasshoes_2

Näillä jalkineilla saa piristystä päivään kuin päivään! Usein mokkaiset kengät mielletään mielummin syksyyn kuin kevääseen, mutta raikkaan värin ansiosta nämä sopivat loistavasti myös alkavaan kesään. Tolppakorko on paitsi kiinnostava yksityiskohta, myös mukava kävellä. Mokan raskaampaa luonnetta keventää myös kenkien avonaiset sisäsyrjät. Kengät pysyvät tukevasti jalassa, mutta ovat silti ilmavat. Testailin kenkiä sekä farkkujen että mekon kanssa – toimii loistavasti arkeen ja juhlaan. Kenkien peep toe -kärki huutaa kaverikseen kirkkaanvärisen kynsilakan.

Nyt eeWa’s shoes’ssa on mahdollista tehdä myös edullisia löytöjä, sillä siellä on käynnissä muuttomyynti! Liike avaa uusissa tiloissa Käviksellä toukokuun loppupuolella.

Näitä oli muuten saatavilla myös niissä turvaväreissä, mustassa ja beigessä.

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s