Hierontaa ja piparmintun tuoksua

Yhteistyössä Arohieku

Kunnioitettavat 20 vuotta Käviksellä toiminut Arohieku-hoitola tarjoaa hoitoja moneen tarpeeseen. Pääsin tutustumaan hoitoilaan ja kokeilemaan Voice Massage -terapiaa.

img_0015Voice Massage -terapia 60€/50min

Voice Massage -terapia on äänihierontaa. Se pohjautuu klassiseen hierontaan, mutta keskittyy hengitykseen ja äänentuottoon osallistuviin lihasryhmiin. Terapiamuodosta ovat saaneet avun monet äänentuotannon kanssa painiskelevat, kuten paljon työssään puhuvat. Apua hoidosta ovat saaneet myös esimerkiksi purentahäiriöistä johtuvista lihaskireyksistä kärsivät. Hoitomuoto on siis todella monipuolinen.

Pääsin kokeilemaan hoitoa tunnelmalliseen Arohiekuun. Vastaanotto hoitolassa oli lämpöinen. Arohiekun Auni esitteli minulle ensin hoitolaa ja vei minut sitten rauhoittavaan hoitotilaan. Jos täällä ei rentoudu, niin ei missään, ajattelin. Auni kertoi minulle hieronnasta samalla kun hoito eteni. Pieniä jumeja löytyi hartioistani – se ei tullut koneella naputtelijalle yllätyksenä. Jumitukset tuntuivat aukeavan hiljalleen. Hoitoon kuuluivat myös hengitysharjoitukset. Auni kertoi, että jo parin hoitokerran jälkeen asiakkaiden hapenottokyky paranee selkeästi. Olenkin nyt koittanut muistaa tehdä harjoituksen joka päivä. Valitsin hoidossa käytettäväksi piparmintun tuoksuisen eteerisen öljyn ja koko loppupäivän ympärilläni leijui hento piparmintun tuoksu. Hoidon jälkeen tuntui, kun olisin kasvanut kymmenen senttiä. Tuntui siltä, että ryhti olisi parantanut huomattavasti ja rintakehä olisi auennut. Rentoutumishetki keskellä päivää ei muutenkaan ollut hullumpaa.

Arohiekusta löytyy paljon muutakin kiinnostavaa. Sieltä löytyy esimerkiksi Porin ensimmäinen turvesauna. Käväisin katsomassa saunaa – sitä on päästävä kokeilemaan pian. Hieronnan jälkeen jäin vielä hypistelemään Arohiekun myymälän tuotevalikoimaa, johon kuuluu esimerkiksi suomalaista luonnonkosmetiikkaa ja lahjatavaroita. Samalla vielä katselin muuta hoitovalikoimaan. Kiinnostava uutuus hoitolassa oli 3D-kestopigmentointi kulmille. Pigmentointi säilyy kulmissa 1-3 vuotta. Olisipa aika upeaa, jos ei tarvitsisi meikata kulmiaan päivittäin…

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s