Vaikeita valintoja aurinkolasiostoksilla

Yhteistyössä Synsam Yrjönkatu

Kuulun niihin ihmisiin, joista tuntuu vähän oudolta pitää aurinkolaseja talvella, vaikka niiden pitäminen olisi silloinkin tärkeä, aurinkoisina pakkaspäivinä erittäinkin tarpeellista. Heti ensimmäiset kevätauringon säteet kuitenkin välittävät viestin: nyt aurinkolasit esiin koteloista ja mielellään vielä uudet lasit!

Kävin vastaremontoidussa Yrjönkadun Synsam-liikeessä tutustumassa kevään aurinkolasiuutuuksiin. Valinta oli todella vaika kaikkien uusien kehysten ja kiinnostavien merkkien edessä. Viime kaudet trendinä on ollut melkoisen pyöreät kehykset, jotka eivät omille kasvoilleni kovin hyvin sovi. Nyt ilokseni huomasin, että pyöreiden muotojen oheen on tullut kissamaisia, yläkulmista kohoavia kehyksiä. Valinta oli todella vaikea, sillä olisin voinut sokkona ottaa käytännössä mitkä vain testaamistani lasit.

Aurinkolasit on ehkäpä paras asuste mitä voi olla. Niiden avulla kasvoille saa luotua aivan uuden ilmeen. Villimmätkin trendit on helppo omaksua aurinkolasien kautta. Samalla aurinkolaseilla saa helposti peittoon sen, jos aamulla onkin ollut vähän liian kiire ja laittautuminen on jäänyt puolitiehen. Nämä Chanelin lasit ovatkin nappivalinta. Ne ovat toisaalta ajattomat, mutta sisältävät kuitenkin hauskoja yksityiskohtia: sangoista löytyy merkin käsilaukuista tuttua tikkikangasta, joka on yhdistetty trendikkääseen kehysmuotoiluun. Nämä tarttuivat tällä kertaa Synsamin valikoimasta, mutta kuten todettu, oli vaihtoehtoja vaikka millä mitalla.

1

kaikkikaupatkavikselta_blogi1_2Chanelin polarisoidut aurinkolasit – 360€, Synsam
Mainokset
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s