”Ei oo mitään tekemistä” – onpas!

Kevät on varsinaista tapahtumien kulta-aikaa. Nyt ei ole syytä väittää, että missään ei tapahtuisi mitään, sillä koko ajan tapahtuu – ja paljon! Tässä poimintani viikon tapahtumista. Kalenterit esille!

16.-18.5.  – Spring Jamboree 2016

Musiikin ystäville on monipuolista tarjontaa heti alkuviikolla. Palmgren-konservatorion Spring Jamboree -tapahtumassa on mukana yli 30 esiintyjää ja laajasta konserttitarjonnasta löytyy jokaiseen makuun jotakin. Tapahtumapaikkoina Palmgren-sali, Café Jazz ja Porin raatihuone.

torstai 19.5. – Suvivirsi-tapahtuma – Eetunaukio

Kesä vastaanotetaaan yhteislaulun voimin! Kirkko Porissa järjestää kesäisen Suvivirsi-yhteislaulutilaisuuden Eetunaukiolla. Tilaisuuden avaa kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen, juontaa pastori Jussi Kärmeranta ja laulut johtaa kanttori Guido Kriik.

2teos2

19.-21.5. – anssi Teellä -festari

Porin oma tanssifestivaali, anssi Teellä järjestetään tänä keväänä toista kertaa. Festarin teemoina tänä vuonna ovat keskeneräinen ja tuntematon. Tapahtumapaikkoina toimivat Galleria 3h+, Studio Hilkka ja Tanssikoulu Tiina ja Heimo. Lauantaina tanssiteos Mitä tämä teos tarvitsee valtaa keskustan alueen. Pidä siis silmät auki!

perjantai 20.5. – 90’s Pori – Kino

Jos tanssijalkaa vipattaa, niin perjantaina kannattaa suunnata Kinoon. Luvassa on melkoista meininkiä, sillä esiintyjänä on eurodance-jytkeestään tuttu Basic Element. Liput 15€, keikan jälkeen 5€.

lauantai 21.5. – Tapahtumien ja kulttuurin superpäivä ympäri keskustaa!

EP_Portrait_b

Ensi lauantaina tapahtuu joka kadunkulmassa ja pihassa. Ravintolapäivän puitteissa monet perustavat oman kuppilansa ja Viikkarissa vietetään jo perinteeksi muodostunutta  kyläjuhlaa. 

Luontotalo Arkin pihassa järjestetään Kasvienvaihtotori klo 12 alkaen. Mukaan voi ottaa omia puutarhan aarteita vaihdettavaksi tai lähteä hakemaan ideoita pihan uudistukseen. Lue lisää Satakunnan Museon Facebook-sivulta.

Museoiden yönä Satakunnan Museo ja Porin taidemuseo pitävät ovensa avoinna klo 24 asti. Myös Luontotalo Arkissa ja Rosenlew-museossa on pidennetty aukioloaika klo 18 asti, Rakennuskulttuuritalo Toivoon voi tutustua klo 11-15.

Museopäivänä voit tutustua myös Kätketty taide -miniympäristönäyttelyyn etsimällä geokätköilyn periaatteita mukaillen taidekätköjä ympäri Poria! Piilot on löydettävissä elokuun loppuun saakka.

sunnuntai 22.5. – Sunnuntaikirppis – Tori

Kulttuurintäyteisen viikon voit päättää hyvän mielen ostosreissulla eli kirppispäivällä. Torilla järjestetään kirppis joka sunnuntai aina elokuulle asti, jihuu! Voit varata oman paikkasi Porin Sisätorin kautta erittäin kohtuulliseen viiden euron hintaan. Lue lisää tästä.

Vieläkö uskallat väittää, että ei oo mitään tekemistä?

Kuvat: Tiina Santavuo / anssi Teellä, Eggert Pétursson / Porin taidemuseo,

 

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s