Valmiina kesän juhliin

Yhteistyössä Muotitavaratalo Ratsula, Kauneushuone Toivo, JC Design & Antti Airio Oy

Kesäviikonloput täyttyvät toinen toistaan ihanimmista juhlista. On valmistujaisia, häitä ja muita kesäkemuja. Olipa juhlan syy mikä tahansa, haasteet ovat samat: mitä laittaa päälle ja mitä viedä lahjaksi?

kkk1_toukokuu

Asukriisin ratkaisi Muotitavaratalo Ratsulan valikoima. En yllättynyt, että kesäinen mekko löytyi Ted Bakerin osastolta. Täynnä värejä ja yksityiskohtia oleva mekko vaati rinnalleen simppelin laukun, joka löytyi Longchampin valikoimasta.

Mekko 265€, Ted Baker ○ Laukku 285€, Longchamp

IMG_0060

Viimeistelin lookin visiitillä Kauneushuone Toivossa, jossa ekokosmetologi sokeroi sääreni sileiksi kesän juhlia ja lyhyitä helmoja ajatellen. Toivossa hoidot tehdään luonnonmukaisia tuotteita käyttäen. Karvanpoistossa käytetty sokeri on täysin luonnontuote, sitä voisi vaikka syödä! Sokerointi on myös vahausta hellävaraisempi karvanpoistomenetelmä.

Säärien sokerointi 40€

kkk4_toukokuu

Muotitavaratalo Ratsulan valikoimasta löytyy ratkaisut myös miesten juhla-asupulmiin. Sandin kauluspaita vaikutti laadukkaalta ja roosan sävy oli raikas. Kontrastia heleään väriin tuovat tummat asusteet.

Kauluspaita 109€, Sand

kkk3_toukokuu

Olin kuullut, että somessa ihastelemani kellomerkki Cluse oli saapunut JC Designin valikoimaan, joten suuntasin kohti Eetunaukiota. Cluse ihastuttaa yksinkertaisella, mutta kiinnostavalla muotoilullaan. Merkin valikoimaan kuuluu sekä nahka- että teräsranteisia kelloja. Simppeli tyyli sopii monelle kantajalle.

Rannekello 159€, Cluse

kkk5_toukokuu

Lahjaostoksilla suuntasin Antti Airiolle. Eva Solon kiinnostava uutuus, makuvesikarahvi, oli mielestäni hauska ja erilainen lahjaidea, joten se valikoitui mukaani. Makuvesikarahvi on hauska ja käyttökelpoinen esine ja kannustaa lisäämään vedenjuontia päivittäin!

Makuvesikarahvi 43,95€ (toukokuun ajan), Eva Solo
Kuvat: Milla Grönman (psl. sokerointikuva)
Mainokset
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s