Mekko-ostoksilla

Yhteistyössä Muotitavaratalo Ratsula

Jos lahjahankinnat tuli tehtyä perinteikkäällä Airiolla, niin asupulman ratkaisi toinen jo vuosikymmeniä palvellut Muotitavaratalo Ratsula. Ratsulasta löytyy laaja valikoima kansainvälisiä muotibrändejä, joten vaihtoehtoja on tarjolla jokaiseen makuun. Tällä kertaa olinkin jo aavistanut, miltä osastolta sopiva mekko saattaisi löytyä…

File May 25, 9 59 05 AM

Enkä ollut väärässä! Kun etsii värikästä ja kiinnostavaa, mutta kuitenkin klassisen naisellista asua, Ted Bakerin osasto ei petä. Brittimerkin vaatteet ovat simppeleitä: naisellisia leikkauksia, leveitä helmoja ja klassisia malleja. Kiinnostavan merkin mallistoista tekevät leikkisät printit. Mallistoissa toistuu kaudesta toiseen erilaiset maalaukselliset kukkakuosit. Mikä sopisikaan kesäjuhliin paremmin!

Valinnassani värikäs kukkakuosi on yhdistetty aakkosiin – raikas vaihtoehto perinteiselle kukkamekolle. Valkoista pohjaväriä vasten värikkäät kukat korostuvat, ja asuun saa uutta twistiä joka kerta poimimalla mekosta uuden värin asusteisiin. Mustiin asusteisiin yhdistettynä tämä mekko toimisi hyvin myös talvella. Jos esimerkiksi valmistujaismekko on vielä hakusessa, tässä on yksi hyvä vaihtoehto muiden Ted Bakerin mekkojen ohella!

7_1

Muotitavaratalo Ratsulan valikoimasta löytyi myös asuun sopiva Longchampin laukku. Siitä lisää myöhemmin!

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s