Asun väripilkku

Yhteistyössä Muotitavaratalo Ratsula

Juhla-asun kruunaavat tietenkin asusteet. Kerroinkin jo aiemmin valitsemastani mekosta, joka on oikea asustajan unelma! Tällä kertaa Ratsulan valikoimasta tarttui mukaan Longchampin fuksian sävyinen laukku.

9

Longchamp on perinteikäs ranskalaismerkki, jota on nykyisin shoppailijoiden iloksi saatavilla myös Ratsulasta! Merkin valikoimasta löytyvät laukut monenlaiseen tilanteeseen. Monet varmasti tuntevat Longchampin Le Pliage -mallistaan, mutta merkillä on paljon muutakin tarjontaa. Klassikkomallien ohelle joka kaudelle Longchamp tuo mielenkiintoisia uutuuksia.

Heti Ratsulaan astuttaessa huomioni kiinnitti keväiset pinkit laukut, joista tämä Quadri-laukku ihastutti. Malli on Longchampin pysyvää mallistoa, mutta sen värivaihtoehdot vaihtuvat kaudesta toiseen. Kuten merkin laukut muutenkin, se on monikäyttöinen. Kokonsa puolesta se menee juhla-asusteena, mutta toisaalta se sopii väripilkuksi myös arkiasuun.

8

Longchamp, 285€

Jos pinkki tuntuu liian radikaalilta, löytyi samainen laukku Ratsulasta myös tummansinisenä. Suosittelen kuitenkin mallaamaan myös tätä kirkasta vaihtoehtoa – saatat yllättyä!

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s