Ajaton ajannäyttäjä

Yhteistyössä JC Design

Olen jo hetken ihastellut eri blogeissa ja sosiaalisessa mediassa Cluse-nimistä kellomerkkiä. Kun ensimmäisen kerran merkin kelloihin tutustuin, ei Suomesta vielä jälleenmyyjiä löytynyt. Ehdin jo lykätä kellohaaveeni tuonnemmaksi, kunnes kuulin, että merkki on saapunut JC Designin valikoimaan.

kkk3_toukokuu

JC Designista monelle tulee varmasti ensimmäisenä mieleen kultasepänpalvelut. Liikkeen valikoimaan kuuluu kuitenkin myös useita kello- ja korumerkkejä. Näistä uusin on hollantilainen Cluse.

Cluse on nopeasti noussut tyyliniekkojen valinnaksi ympäri Eurooppaa. Eikä ihme – yksinkertainen muotoilu puhuttelee monia. Simppeli tyyli pienine yksityiskohtineen ei ole ainut asia, joka tekee Clusesta kiinnostavan. Kellot ovat nimittäin muunneltavia, eli niihin saa vaihdettua rannekkeet itse. Vaihtamismekanismi on helppo (katso vaikka tästä), joten rannekkeen voi vaihtaa vaikka joka aamu. Tämä ominaisuus tekee kellosta myös erinomaisen lahjaidean, joka pysyy käytössä pitkään.

Kello on asuste, jonka käyttö on kokenut hienoisen takaiskun. Tiedättehän: ”Mihin kelloa tarvitsee, kun ajan näkee puhelimestakin?”. Onneksi markkinoille tulee Clusen kaltaisia uudenlaisia merkkejä, jotka tuovat rannekellot taas jokapäiväiseen käyttöön.

10_2

10_1

Jos uuden kellon hankkiminen itselle tai lahjaksi on ajankohtaista, kannattaa suunnata kohti Eetunaukiota ja JC Designia!

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s