Kesäpäivitys miehen juhla-asuun

Yhteistyössä Muotitavaratalo Ratsula

Oma asuni tuli kertaheitolla kuntoon Ratsulassa, mutta saman katon alta myös seuralaiselleni löytyi uudet asusteet kesän juhliin! Eipä tämä ostoksilla käyminen paljon helpommaksi voisi enää mennä. Tällä kertaa valinta oli Sandin vaaleanpunainen kauluspaita tummilla asusteilla.

Kesän juhlissa myös miesten on helpompi leikitellä asuvalinnoilla. Perinteiseen tummaan pukuun on helppo yhdistää värikkäämpi paita ja kontrastia tuovat asusteet. Ratsulan kolmoskerroksesta Sandin valikoimasta löytyy laaja väri- ja kuosirepertuaari kauluspaitoja. Jo pelkästään uuden värisellä paidalla puku saa uuden ilmeen vaivatta.

Kauluspaidan valinnassa on muutama avaintekijä, jotka on syytä tarkastaa jo sovituskopissa. Muista tarkastaa, ettei kaulus hierrä tai paina, vaikka se olisi ylös asti napitettu. Hihan tulee päättyä kämmenen ja ranteen taitoskohtaan, ja mikäli käytät rannekelloa, tulee sen mahtua vaivatta hihan alle. Kokeile myös, pystytkö liikuttelemaan ja taivuttelemaan käsiäsi normaalisti. Paita ei saa kiristää kyynärpäistä, muttei toisaalta myöskään roikkua olkapäistä.

Jos tyyliin ei sovi kuvioitu paita, voi leikkisyyttä asuun tuoda helposti asusteilla. Sandin puuterisen roosan sävyiseen kauluspaitaan on helppo yhdistellä moniakin värejä ja elementtejä, mutta tällä kertaa asu kaipasi kunnon kontrastia mustista asusteista: rusetista ja taskuliinasta. Asusteet saa valittua näppärästi myös Ratsulan valikoimasta, eikä asusteiden yhteensopivuutta kokonaisuuteen tarvitse arpoa.

kkk4_toukokuu
11_1

Kauluspaita 109€, Sand

Juhlahumun ja ilon täyteistä kesää kaikille ja mitä suurimmat onnittelut tänä keväänä koulutiensä päättäneille!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s