Sokeria sääriin

Yhteistyössä Kauneushuone Toivo / sisältää tarjouksen!

Kauneuden eteen tulee kärsiä. Tämä lienee tuttu lausahdus monelle. Karvanpoisto onkin yksi niistä tyypillisimmistä kärsimyksen aiheuttajista – varsinkin, jos haluaa paria päivää pidempikestoisen lopputuloksen.

Olen ollut jo pitkään kiinnostunut luonnonkosmetiikasta muutenkin ja kylppärini kaappien sisällöt ovat suurilta osin jo luonnollisista alkuperistä. Siksi olikin mielenkiintoista päästä Kauneushuone Toivoon. Toivossa hoidot tekee ekokosmetologi Minna ja hoitolassa käytettävät ja myytävät tuotteet ovat luonnonmukaisia.

IMG_0060

Lämmitetty sokeri levitetään iholle vastakarvaan. Tämän jälkeen suht rivakoilla vedoilla sokeri vedetään pois iholta karvan kasvusuuntaan. Samaa ”sokeripalloa” siis käytetään koko poiston ajan. Sokerointi on 100% luonnollinen karvanpoistomenetelmä – siinä käytettävää sokeria voisi vaikka syödä. Siksi se sopii myös monelle allergiselle tai herkän hipiän omaavalle. Samalla karvanpoisto on myös hoitava, sillä sokeri kuorii ja poistaa kuivunutta ihosolukkoa.

En ollut aiemmin käynyt sokeroinnissa, osalta varmasti sen takia, että jännitin sen aiheuttamaa kipua. Siksi yllätyinkin, sillä sokerointi oli suhteellisen kivuton karvanpoistomenetelmä. Toki ensimmäinen ”nyppäisy” tuntui, mutta sen jälkeeen kipua ei juuri ollut.

Sokeroinnin jälkeen ei suositella saunomista tai treenaamista. Sääret olivat sileät heti sokeroinnin jälkeenkin, mutta ihoa kosteuttamaan levitettiin vielä karitevoi. Kotona öljysin illalla vielä jalkani kookosöljyllä. Voin nyt vinkkinä jälkikäteen kertoa, että älkää laittako päällenne tiukimpia pillifarkkujanne, kun menette sokerointiin. Niiden pukeminen oli vähintään mielenkiintoinen kokemus öljyämisen jälkeen.

IMG_0017
IMG_0014

Kauneushuone Toivo tarjoaa Kävis-blogin lukijoille säärien ja bikinirajan tai kainaloiden sokeroinnin uusille asiakkaille tasahintaan 60€ (norm. 67€) 30.6. mennessä tehtyihin varauksiin.  Toivossa voi hoitojen ohella tehdä myöskin luonnonkosmetiikkaostoksia. Ajan voi varata puhelimitse tai sähköisestä varausjärjestelmästä.

Tallenna

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s