Kesä Käviksellä

Onpahan ollut melkoinen kesän startti Käviksellä! Tapahtumaa on ollut vaikka millä mitalla ja lisää on tulossa. Alkukesällä olemme saaneet nauttia niin Suvivirsi-tapahtumasta kuin jalkapallostakin. Kehtaako joku vielä väittää, ettei tapahtuisi mitään? 


Kesä on vasta alussa, joten paljon tapahtumaa on vielä edessäpäin. Suuren huomion saa tietenkin kesän superviikko, kun Pori täyttyy SuomiAreenan ja Pori Jazzin kävijöistä. Sillä viikolla ei ainakaan allekirjoittanutta paljon kotona näy, tapahtumia ja kohtaamisia on sillon melkeinpä kellon ympäri! 


Käviksellä pääsee itsekin laulamaan, sillä tulossa on useampikin yhteislaulutilaisuus. Sokoksen Coffee Housen terassilla järjestetään ensi torstaista 23.6. alkaen Kävis Lauluiltoja. Vaihtuvat laulattajat nostattavat tunnelmaa ja coffarista saa herkut, mikäli laulamiselta malttaa herkutella. Kävis Lauluiltojen lisäksi Kirvatsin Jytä -festari tempaisee yhteislauluillan torin Satakieli-lavalla keskiviikkona 28.6.  

Pian pääsee maistelemaan myös kansainvälisiä herkkuja, kun Bon Appetito -ruokatori pystytetään 6.-9.7. Kävikselllä. Ranskalais-italialainen makumaailma onkin monen mieleen ja torilta voi kerätä vaikka herkullisen piknik-korin. Allekirjoittanut odottaa erityisesti ruokatorin juustoja ja leivonnaisia!


Kesä elävöittää myös Porin toria. Alkukesästä järjestetty Mukulatori keräsi tuhatpäisen kävijäjoukon ja Kansallisbaletin vierailu veti valtavan yleisön sadesäästä huolimatta. Aamupäivisin torikauppiaat värittävät kauppatorin kukilla ja herkuilla, ja ostoskoriin voikin poimia lähituottajien tuotteita, niin vihanneksia, marjoja kuin kalojakin. Varma kesäfiiliksen tuoja on torikahvit ostosten lomassa nautittuna. Kävis ja sen monet terassit kannattaa ottaa kesäiltana suunnaksi muutenkin, sillä torille ja Eetunaukiolle paistanee paras ilta-aurinko koko kaupungissa!

Nähdään Käviksellä! Muista ottaa seurantaan myös Käviksen Facebook ja Instagram

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s