Mökkireissulle Käviksen kautta

Yhteistyössä Kahvila Kookos, Kauneuskeskus Minna-Mari ja Porin Keskusapteekki

Aurinkoa, herkkuja ja rentoutumista – näitä asioita odotan juhannukselta. Keskikesän juhlaa vietän tänä vuonna mökkeillen.

eucerin

Kunnon auringonpaistetta odotellessa aurinkosuojavarasto on hyvä täydentää monipuolisilla tuotteilla. Porin Keskusapteekista torin laidalta löysin suojakertoimella 30 varustetun Eucerinin sun sprayn. Tuote on mainio auringonottopäivään, sillä se kuivuu iholle nopeasti, kuitenkin jättäen kosteutetun tunteen. Tuote on siis hyvä pitää vaikkapa laukussa ja sitä saa helposti lisättyä pitkin päivää.

ekopharma

Kesäfiilistä pakkaan mukaan myös toilettilaukkuun. Käviksellä Kauneuskeskus Minna-Marissa tutustuin suomalaiseen luonnonkosmetiikkasarjaan, EkoPharmaan. EkoPharma on suunniteltu suomalaiselle iholle. Tuotteet valmistetaan lähituotantona Suomessa.  Sarjan vadelmainen puhdistusvaahto tuoksuu marjaisalta, jättää iholle freesin tunteen ja puhdistaa kevyen meikinkin. Minna-Marin valikoimasta löytyy sopivat tuotteet jokaisen iholle.

kookos

Keskikesän juhlaan kuuluu tietenkin herkuttelu! Raikas vaihtoehto tarjoilupöytään on raakakakku. Omani hankin Kahvila Kookoksesta Herttuantorilta. Herkun ei tarvitse aina tarkoittaa sokeria. Raakakakut ovat maukas ja turvallinen tarjottava, sillä ne sopivat niin maitotuotteita vältteleville kuin keliaakikoillekin. Raakakakku on täynnä hyviä rasvoja, vitamiineja ja antioksidantteja – ja maistuukin vielä hyvältä! Kahvila Kookoksen valikoimasta löytää oman suosikkimakunsa.

yleiskuva

Kuvat: Milla Grönman

Tallenna

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s