Parveke – kaupunkilaisen kesäkoti

Yhteistyössä Sokos Satakunta

Oman pihan puutteessa moni kaupunkilainen rakentaa kesäisen keitaansa parvekkeelle. Näin teen myös minä. Suuntasin askeleeni kohti Sokosta, josta yhdellä visiitillä löytyi piristystä paitsi parvekkeelle, myös vaatekaappiin. Kesän sisustusbudjettia rajaavat tiedossa olevat lomamatkat, joten olikin hyvä huomata, että Sokoksen valikoimasta löytyi piristystä parvekkeelle kivaan hintaan. Yläkerran sisustusvalikoimaa onkin myllerretty oikein kunnolla ja sieltä löytyi vaikka mitä uutta!

coincasa

Italialainen Coincasa oli minulle uusi tuttavuus, mutta ihastutti raikkailla väreillään heti. Värit ja näyttävät kuosit pääsevät oikeuksiinsa yksinkertaisissa astioissa ja tekstiilituotteissa. Coincasan osastoa hallitsivat raikas keltainen, pirteä turkoosi ja vihreän sävyt. Kirpeä sitruuna on piristysruiske sekä ruuanlaitossa että sisustuksessa! Pirteä maalauksellinen sitruunakuosi piristää vaikkapa muuten valkoista kattausta, mutta näyttää upealta myös vihreään ja violettiin yhdistettynä.

nicolasvahe

Kesäisen kattauksen parvekkeelle kruunavat Nicolas Vahén herkkutuotteet. Merkin musta-valkoiset ja graafisen tyylikkäät pullot ja purnukat istuvat moneen tyyliin. Valikoimaan kuuluu erilaisia öljyjä, maustesekoituksia ja keittiötarvikkeita. Parasta Nicolas Vahén tuotteissa on, että ne ovat sekä hyvännäköisiä että herkullisia. Kevyen tulinen chilillä maustettu oliiviöljy on suosikkini merkin öljyistä. Kokeilepa valella tällä kasvisvartaat ennen grillausta – nam!

giseledenis

Aurinko porottaa myös parvekkeelle ja kaikille lienee päivänselvää, että iho on hyvä suojata auringossa. Vaalea suomalainen ihoni tarvitseekin kunnon kertoimet. Myyjän ystävällisellä avustuksella sellaiset löytyivät Gisèle Denis -tuotesarjasta Sokoksen katutasosta. Ostoskoriin valikoitui jopa 50-kertoimella varustettu aurinkosuojasumute. Aerosolisuihke on helppo levittää tasaisesti iholle, eikä jätä iholle voiteista tuttua rasvaista tunnetta.

yleiskuva

Sokoksen katutason naistenvaateosastolta löytyi myös pirteä jumpsuit. Garcia Jeans -merkin farkut olivat minulle jo tuttuja, mutta muuten en ollut tehnyt lähempää tuttavuutta tähän italialaiseen brändiin. Haalari on rento, mutta siisti asu kesäpäiviin.

jackandjones

Viileneviin kesäiltoihin löysin kotiin viemisiksi miehelle rennon raidallisen puuvillapaidan. Raitapaita on aina raikas valinta ja etuosan nappilista lisää rentoa fiilistä. Jack & Jonesin puuvillainen paita on juuri sopiva valinta lämmittämään viilenevässä kesäillassa parvekkeella, mutta myös vaihtoehto lämpimään kesäpäivään. Miesten vaatteista tuttua Jack & Jonesia saa nykyisin myös Sokokselta ja sattuipa tämä paita olemaan vielä kesäkuun S-etutuotteena!

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s