Suomalaisia marjoja iholle

Yhteistyössä Kauneuskeskus Minna-Mari

Luonnonkosmetiikka on kiinnostanut minua jo pitkään, ja onkin ilo nähdä, että laadukkaita ja vähän ekompia kauneudenhoitotuotteita on saatavilla myös Käviksellä. Kävin Kauneuskeskus Minna-Marissa tutustumassa (ja ihastumassa) suomalaiseen EkoPharma-sarjaan.

EkoPharma on suomalainen luonnonkosmetiikkasarja. Se ammentaa inspiraationsa ja hoitotehonsa suomalaisista marjoista. Kaikilla EkoPharman tuotteilla on suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun.

Minulla on kuivuuteen taipuva iho ympäri vuoden. Minna-Marissa neuvottiin EkoPharman vadelmatuotteiden olevan iholleni nappivalinta, joten puhdistustuotteeksi valikoitui puhdistava vadelmavaahto. Ensimmäisenä huomio kiinnittyi tuotteen raikkaaseen ja luonnollisen vadelmaiseen tuoksuun. Vaahto on koostumukseltaan ihana kevyt, joten sitä ei tule hangattua iholle. Poistan yleensä silmämeikin erikseen öljyllä, mutta tämä vaahto puhdistaa myös kevyen päivämeikin. Puhdistuksen voi täydentää esimerkiksi sarjan kasvovedellä ja vadelmansiemenöljyllä.

EkoPharmalta löytyy tuotteet kaikille ihotyypeille erilaisiin tilanteisiin. Nyt tähän suomalaiseen sarjaan kannattaa käydä tutustumassa, sillä kaikki merkin tuotteet ovat saatavilla tavallista edullisemmin Minna-Marista.

EkoPharma-sarjan tuotteet -15% Kauneuskeskus Minna-Marissa 1.7. saakka.

ekopharma

EkoPharman Puhdistava vadelmavaahto, 24,50€

13508932_296916143979495_6991238920472537272_n

Tallenna

Tallenna

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s