Kodikkuutta Italiasta 

Yhteistyössä Sokos Satakunta

Sokoksen kodin osasto on uudistunut. Tavaratalon toinen kerros on täyttynyt uusista merkeistä, joista yksi on italialainen Coincasa.

coincasa

Coincasan tarjoilukulho 29,95€

Sokos Kodissa on käynyt myllerrys. Koko osasto on laitettu uuteen uskoon ja sisustustuotteiden listauksessa on pitkä lista uusia nimiä. Yksi uutuusmerkeistä on italialainen Coincasa.  Tuotemerkki ihastuttaa raikkailla väreillään ja kuoseillaan.

Ihastuin erityisesti Coincasan raikkaisiin sitruunakuvioisiin astioihin ja kodin tekstiileihin. Paitsi että kirpeä sitruuna on yksi suosikkiraaka-aineistani ruoanlaitossa, on se piristysruiske myös sisustuksessa. Astioiden maalaukselinen tyyli rauhoittaa kirkasta keltaista, joten se ei tunnu ollenkaan liian räikeältä. Kuosi piristää vaikkapa muuten valkoista kattausta, mutta näyttää upealta myös vihreään tai jopa Coincasan muihin printteihin yhdistettynä.

Sokoksen sisustusuudistuksesta erinomaisen tekee myös niiden hinta. Saadakseen piristystä kotiin tai vaikkapa parvekkeelle, ei tarvitse elää kuukautta nuudeleilla, vaan uutuusmerkit ovat kivan hintaisia ja vaihtoehtoja löytyy monelle kukkarolle. Sokoksen kodin osastolle kannattaakin suunnata, jos mielessä on oman sisustuksen piristäminen tai kesän lahjahankinnat.

yleiskuva

 

Tallenna

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Kodikkuutta Italiasta 

  1. Paluuviite: Helppo kesäasu Sokokselta | Kävisblogi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s