Suojakertoimet kuntoon kesäksi

Yhteistyössä Porin Keskusapteekki

Auringolta pitää suojautua hyvin myös näillä pohjoisilla leveyspiireillä. Moni suuntaa suojakerroinmetsästyksessä apteekin puoleen, niin minäkin. Torin varrelta Porin Keskusapteekista löytyi sopiva aurinkosuojasuihke luotetun Eucerinin valikoimasta.


Kunnon suojakertoimet takaavat turvallisen auringonoton. Aurinkorasvan yleensä muistaa, kun suuntaa rannalle ruskettumaan, mutta helposti sen unohtaa kesäpäivänä kaupungissa. Siksi onkin tärkeää, että aurinkotuote on sellainen, joka on helppo napata mukaan ja jota on nopea lisätä pitkin päivää helposti kärähtävälle iholle.

Eucerinin sun spray on juuri tälläinen tuote. Aerosolipullo on kätevä kantaa laukussa, sillä siinä ei ole niin suurta riskiä mennä rikki tai avautua tahattomasti – aurinkorasvaa käsilaukustani kerran puhdistaneena, olen siirtynyt suihkeisiin. Tuote levittyy helposti ja kuivuu nopeasti iholle. Pulloa voi pitää vaikka ylösalaisin ja suihku on silti tasainen. Eucerin on monelle tuttu merkki hellävaraisista ihonhoitotuotteistaan. Myös aurinkotuotteet on testattu ja ne sopivat herkällekin iholle.

Aurinkosuojan lisäämisen saattaa unohtaa myös rantaolosuhteissa, kun käy viilentymässä välillä vedessä. Eucerinin sun spary omaa paitsi korkean suojakertoimen myös vedenkestävyyden. Tuote on siis mainio myös ranta- tai maauimalapäivien vesileikkeihin. Keskusapteekista löytyy tämän sun sprayn lisäksi myös Eucerinin aurinkovoiteet. Sarjassa on myös tuotteita, joiden suojakerroin on jopa 50!

eucerin

Eucerin Transparent Sun Spary, 23,25€, Porin Keskusapteekki

Tallenna

Tallenna

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s