Nautitaan raakana

Yhteistyössä Kahvila Kookos

Kesällä tulee herkuteltua useammin. Juhlien lisäksi tulee kyläiltyä enemmän ystävien luona, nautittua enemmän kahveja ulkona ja mökkeiltyä. Onneksi herkuttelun voi tehdä myös terveellisesti. Olenkin ihastunut raakakakkuihin – omani haen Kahvila Kookoksesta.

Raakakakkujen valmistus on, ainakin omaan makuuni, vähän liian työlästä. Siksi onkin kiva, että laadukkaita ja herkullisia kakkuja saa haettua Kahvila Kookoksesta. Makuvaihtoehdot vaihtelevat. Tällä kertaa nappasin mukaani marjaisen raakakakkupalan, mutta ikisuosikkini on minttu-suklaa.

Raakakakut ovat todellisia ravinnepommeja. Kakut ovat nimensä mukaisesti raakoja: niitä ei valmistusprosessin missään vaiheessa lämmitetä yli 42 asteiseksi. Näin ravinteen säilyvät paremmin. Makeutuksessa ei käytetä valkoista sokeria, vaan ne makeutetaan usein esimerkisi hunajalla tai stevialla. Valmistuksessa ei muutoinkaan ole montaakaan samaa ainesosaa, joita tavalliseen kakkuun käyttäisi. Siksi raakakakut sopivatkin monelle ihmiselle ja moneen ruokavalioon: ne ovat luontaisesti maidottomia, gluteenittomia ja useimmiten myös vegaanisia. Ainoastaan pähkinäallergikkojen on oltava varuillaan, sillä usein kakun pääraaka-aineissa on käytettyä erilaisia pähkinöitä tai pähkinäpohjaisia maitoja.

Raakakakkupala on tuhti annos ravintoaineita ja makuja. Jos kaloreita laskee, niin kevyitä herkkuja kakut eivät ole – mutta ovatko tavalliset sokerikakutkaan? Raakakakut ovat niin ravitsevia, että runsasta energiamäärää ei todellakaan kannata miettiä. Kannattaakin antaa näille raaoille herkuille mahdollisuus, sillä nämä ovat mitä mainion tarjottava kahvipöytään.

kookos

 
Raakakakkupala, 5€, Kahvila Kookos
Tallenna

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s