Helppo kesäasu Sokokselta

Yhteistyössä Sokos Satakunta

Erilaiset haalarit ovat jo pari vuotta tehneet paluuta kauppojen rekeille ja katukuvaan. Ne ovatkin kivaa vaihtelua mekoille niin arjessa kuin juhlassakin. Löysin Sokoksen katutasosta, Garcia Jeansin valikoimasta värikkään haalarin arkikäyttöön.

yleiskuva

Garcia Jeans on italialainen vaatemerkki, joka on (vihdoinkin!) saapunut Sokoksen uudistusten myötä tavaratalon valikoimaan. Merkki on erityisesti tunnettu farkuistaan, mutta mallistoissa on paljon muitakin käyttövaatteita arkeen ja juhlaan.

Huomaan, että keltainen väri innostaa minua tällä hetkellä sekä vaatteissa että sisustuksessa.  Nytkin päälleni valikoitui keltaisella kuosilla varustettu haalari. Päästä varpaisiin printtiin pukeutuminen saattaa tuntua hieman rajulta. Garcia Jeansin haalarin kuosi on rauhallinen, vaikka väri onkin kirkas. Tumma pohja ja keltaisten kukkien harmaat rajat ja yksityiskohdat rauhoittavat printtiä, eikä vaikutelma ole levoton.

Haalari on rento kesäasu. Väljässä haalarissa on mukava viettää päivää, kun mistään ei purista eikä kiristä. Se on myös helppo asu, siinä missä esimerkiksi mekkokin: ei tarvise miettiä ylä- ja alaosien yhteensopivuutta. Ainakin omaan silmääni haalari luo myös illuusion pidemmästä kropasta. Tämä saattaa toki olla vain kaltaiseni lyhehkön henkilön toiveajattelua…

Garcia Jeans on varmastikin monelle uusi merkki, joten suosittelen käymään tutustumassa siihen Sokoksella. Saattaa hyvinkin olla, että löydät valikoimasta uudet luottofarkut tai ainakin täydennystä kesägarderobiin. Valikoimaa on myös miehille!

Haalari 69,99€, Garcia Jeans / Sokos   Garciajeans_848x300

Tallenna

Tallenna

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s