Suojaan auringolta

Yhteistyössä Sokos Satakunta

Mitä vanhemmaksi on elänyt, sitä paremmin on ymmärtänyt auringolta suojautumisen tärkeyden. Jos 15-vuotiaalle minulle olisi kerrottu, että tulen valitsemaan kaupan hyllyltä suojakertoimen 50, olisin varmaan nauranut itseni pyörryksiin.

giseledenis
Moni panostaa kunnon suojakertoimiin vasta, kun lentokoneen nokka näyttää kohti päiväntasaajaa. Kuitenkin auringon haitoilta pitää muistaa suojautua myös näillä leveyspiireillä. Olen hetki sitten muuttanut uuteen asuntoon ja saankin nykyisin nauttia auringosta koko päivän kotiparvekkeella. Aurinko paistaa polttavasti myös parvekkeelle, ei ainoastaan Yyterin sannoille, joten parvekehankintojen listaan kuuluivat myös aurinkosuojat.

Sokoksen katutason valtavasta aurinkotuotevalikoimasta löysimme myyjän avustuksella Gisèle Denis -tuotesarjan, joka ainakin allekirjoittaneelle oli aivan uusi tuttavuus. Kuten jo todettu, suosin nykyisin spraysuojia niiden helppouden vuoksi, ja siksi hyllystä valikoituikin sarjan Clear Sunscreen Mist -aurinkosuojasumute. Olen nuorempana polttanut ihoni liian monta kertaa, kun olen ajatellut, että aurinkosuoja estää ruskettumisen. Onneksi olen viisastunut ja nykyisin enää harvemmin unohdan uloslähdettäessä suojakertoimet iholta. Viidenkympin kerroin jo melkoinen, mutta se tulee tarpeeseen keskipäivän aurinkoa palvottaessa.

Aurinko kuivattaa ihoa. Gisèle Denisin aurinkosuihke jättää iholle kosteutetun tunteen, olematta kuitenkaan tahmainen. Päin vastoin, suihke tuntuu ensin jopa kuivalta. Tuotesarjasta löytyy myös after sun -tuotteet. Aurinkosuojatuotteet kannattaa kuitekin pestä iholta ennen kosteutusta auringonoton jälkeen.

Gisèle Denis, Clear Sunscreen Mist SPF50 -aurinkosuojasumute, 15,90€ / Sokos Satakunta
GD-brandisivu848

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s