Käviksen kautta kohti Jazzeja

Yhteistyössä Kenkäpori, Lounaskahvila Brunssi, Porin Keskusapteekki & River Co.

Porilaisen kesän kohokohta on käsillä, sillä pian starttaavat Pori Jazz ja SuomiAreena. Täydellinen kesäpäivä on aluillaan!

aamiainen_1
Ohjelmantäyteinen päivä on hyvä aloittaa kunnon aamiaisella. Tämän superviikon ajan Lounaskahvila Brunssi kattaa joka aamu Jazz-aamiaisen. Itäpuiston varrella sijaitsevasta ravintolasta on helppo aloittaa päivä.

yleiskuva_vaihtoehto1_1
kauluspaita_!
Kävin jo etukäteen etsimässä itselleni uuden kesäisen asun. River&Co:lta löytyi rento Espritin maksimekko. Pitkä mekko on siisti kesäasu kaupungilla, mutta se on nappivalinta myös piknik-konsertissa viltillä istumiseen. Raikas kuosi on helppo yhdistää monen vaatteen kanssa. Uusien miesten kauluspaitojen valikoimaa en voinut tälläkään kertaa ohittaa. Lindeberghin valikoimasta löytyy kiinnostavia kuviollisia paitoja siistiin, mutta rentoon pukeutumiseen.

l_1
Asuun jalkineet löytyivät Kenkäporista. Korkkipohjaiset kiilakorot ovat sekä tyylikkäät että mukavat jalassa. Ruskean ja kullan sävyt sopivat moniin kesäisiin asuihin. Vain kullanvärinen manikyyri puuttuu!

l2_1
Tiedetään – uudet kengät ja pitkä päivä kävellen ovat riskialtis yhdistelmä. Siksi kipaisenkin torin varrella Porin Keskusapteekista hakemassa laukkuun valmiiksi erilaisia Compeedin rakkolaastareita. Kivuliaiden kantapäiden estämiseksi laitan laastarit jo varmuuden vuoksi paikalleen.

Kuvat: Milla Grönman

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s