Herkullinen startti päivään

Yhteistyössä Lounaskahvila Brunssi

Mikäli vanhoihin merkkeihin on uskominen, on ensi viikolla tiedossa pitkiä päiviä. Suomi-Areena ja Pori Jazz pitävät kiireisenä monet, niin myös minut. Kun päivän aloittaa kahdeksalta ja kotiin palaa puoliltaöin, on sanomattakin selvää, että energiaa tarvitaan.

aamiainen_1

Päivä onkin siis hyvä käynnistää kunnon aamiaisella ja aimo annoksella kahvia. Itäpuistossa sijaitseva, erityisesti lounastarjoilustaan tunnettu Kaupunkikahvila Brunssi kattaa Jazz-viikolla joka aamu herkullisen jazzaamiaisen. Itäpuistosta sijaitsevasta ravintolasta on helppo käynnistää päivä ensin Suomi-Areenan parissa Käviksellä ja myöhemmin suunnata kohti Kirjurinluoto Areenaa.

Aamiainen on koko päivän suosikkiateriani. Haaveilen päivästä, jolloin voisin syödä aamiais- ja brunssiruokia koko päivän, ihan jokaisella aterialla. Brunssin aamiaismenu on kattava ja siitä löytyy jokaiseen makuun varmasti jotakin – tai sitten voi tehdä kuten allekirjoittanut ja ottaa lautaselle aivan kaikkea.

Lautaselta voi lusikoida puuroa hillolla tai jugurttia myslillä. Joka aamu tämän oheen valmistetaan kananmunia eri tavoilla, kokkelina, keitettynä tai paistettuna. Kananmunan kanssa sopii tietenkin pekoni. Leipävalikoiman kruunaa kattava lajitelma leivänpäällisiä. Kahvikupin (tai kolmannen) kanssa kastamiseksi on tarjolla suklaacookieita ja hedelmävalikoima.

yleiskuva_vaihtoehto2_2

Viikonlopun jazz-brunssi on valikoimaltaan aamiaista laajempi, onhan kyseessä aamiaisen ja lounaan yhdistelmä. Tarjolla on silloin esimerkiksi croissantteja, munakkaita ja erilaisia salaatteja. Sokerihiirtä innostavat erityisesti menussa olevat hedelmäsalaatti vaniljavaahdolla sekä kesäinen mansikkatorttu. Siispä brunssille Brunssiin!

Jazz-aamiainen, ma-pe 11.-15.7., klo 8-10, 7,50€
Jazz-brunssi, la-su 16.-17.7., klo 10-13, 15€
Lapset (alle 12v.) -50%, alle 4-vuotiaat veloituksetta

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s