Helmat hulmuten Jazzeille

Yhteistyössä River Co.

Kesän helpoin asu on maksimekko. Pitkät helmat sopivat moneen tilaisuuteen, arkeen ja juhlaan. Voitte heittää romukoppaan pukeutumisohjeet, joiden mukaan pitkät helmat eivät sovi vaikkapa lyhyemmille ihmisille. Maksi pukee kaikkia!

yleiskuva_vaihtoehto2_2

Kun maksimekot palasivat muutamia vuosia sitten katukuvaan, olin heti myyty. Siitä lähtien pitkät helmat ovat olleet kesäasujeni kulmakivi. Jazzeja varten uudet helmat löytyivät Riveristä.

Espritin maksimekossa huomioni herättivät kaksi asiaa: printti ja yläosa. Paisley-henkinen kuosi saattaa tuntua aluksi aika villiltä, varsinkin kun sitä on maksimekossa tietenkin päästä varpaisiin. Kuitenkin maanläheiset sävyt rauhoittavat paljon yksityiskohtia sisältävää printtiä. Mekon yläosa on myös kivan erilainen moniin maksikavereihinsa verrattuna. En itse pidä olkaimettomista mekoista, joita on paljon tarjolla näin kesäaikaan, mutta en kuitenkaan halua liian peittävääkään yläosaa – maksipituus on itsessään jo niin sanotusti raskas, joten avonaisempi yläosa keventää kesämekkoa. Tämä ei muuten ollut ainut maksimekko, jonka olisin mielelläni napannut Riverin rekeiltä, sillä pitkien helmojen valikoimaa löytyi monelta muultakin merkiltä.

Maksimekko on monikäyttöisyytensä ansiosta mitä mainion kesäasu. Pienillä asustemuutoksilla tämäkin mekko toimii sekä arjessa ja juhlassa. Pitkä mekko on myös Suomen vaihelevassa kesäsäässä armollinen asu. Helteellä maksimekko on viileämpi kuin housut, mutta toisaalta myös kylmemmän sään sattuessa maksipituus antaa jaloille lämpöä.

Mekko: Esprit / 79,99€

Tallenna

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s