Korot jalkaan ja Kävikselle

Yhteistyössä Kenkäpori

Mukavuudenhalu on ajanut vanhan korkkarimimmin lenkkarien vakikäyttäjäksi. Erityisesti kesällä kuitenkin mieli tekee sujauttaa korot jalkaan ja mekon päälle. Onneksi saatavilla on myös stiletto-korkoja mukavampia vaihtoehtoja. Kenkäporista vaihtoehtoja löytyi näin alennusmyyntien aikaan vieläpä lompakkoystävällisempään hintaan.

l_1

Kengät, Oh! My Sandal 49,90€ (59,90€)

Mitä enemmän olen ikää kerryttänyt, vaikka ei sitä nyt vielä niin paljon ole, sitä mukavuudenhaluisemmaksi koko ajan tulen. Erityisesti mitä tulee kenkävalikoimaani. Ennen kengät ilman korkoa olivat kauhistus ja niitä pidettiin korkeintaan kauppareissulla. Nykyisin korkeat korot vaativat jo miltei juhlat, jotta minun jalassani ne nähdään. Tämä ei tarkoita sitä, ettenkö edelleen pitäisi kauniista korkokengistä – päin vastoin.

Ennen Jazzeja löysin kuitenkin Kenkäporista hyllytolkulla kiilakorkoisia sandaaleita. Kiilakorot ovat hyvä valinta, kun on koko päivän liikkeellä. Vaikka korkoa on useampi sentti, ovat kengät platform-pohjan ansiosta mukavat. Lisäksi ainakin tuntui siltä, että korkojen materiaalina ollut korkki ja pohjan kumi pehmensivät askelta entisestään.

Alennusmyynnit ovat jo täydessä käynnissä Kenkäporissakin, joten kenkien hintakin oli oikein sopiva. Ja alennusmyynnithän tarkoittavat tunnetusti sitä, että varastoja tyhjennetään uuden tieltä. Kenkäporissa olikin jo paljon myös syksyn uutuusmalleja, jotka veivät ajatukset kyllä jo syksyn pukeutumiseen…

Tallenna

Tallenna

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s