Kukkia miehillekin

Yhteistyössä RiverCo.

Kukkakuvioitujen asujen ilmestyminen nasitenosastojen rekkeihin on varma kesän merkki. Kukat eivät kuitenkaan ole ainoastaan naisten asujen väripilkku, sillä perinteisen kukkakuosin miehekkäämpiä versioita on myös saatavilla, ainakin RiverCo:sta!

kauluspaita_!

Usein kuulee sanottavan, että miesten valikoima vaatekaupoissa on heikompi kuin naisten. Ja en kiellä, monessa liikkeessä näin onkin. Toisin on IsoKarhun Riverissä! Miehille löytyy tasavertaisesti naisten osaston kanssa yhtä kiinnostava valikoima sekä arki- että juhlapukeutumisen vaihtoehtoja. Miesten osastolta löytyvät vanhat tutut merkit, kuten Esprit ja S. Oliver, mutta valikoimaa värittää myös esimerkiksi kauluspaidoistaan tuttu merkki Lindbergh.

Jos etsit piristystä kesäasuun tai vaikkapa rennompaa twistiä pukuun, kannattaa suunnata Riverille ja kysyä Lindberghin paitoja. Sieltä tämä violetinsävyinen kukkapaitakin löytyi. Paita toimii asussa huomion herättäjänä ja muu asu kannattaakin jättää yksinkertaiseksi. Kuosi on niin kiinnostava, että sille kannattaa antaa täysi huomio. Asu kannattaa koota pitäen paidan printtiä lähtökohtana. Siitä voi poimia montakin eri sävyä muuhun asuun tai sen voi yhdistää turvallisesti mustaan tai tummansiniseen. Vaikka kukkakuosi mielletään kesään, ei tämä paita näytä ollenkaan hassummalta syksylläkin siistin neulepaidan alla!

Kauluspaita, 69,95€ / Lindbergh, RiverCo.

Tallenna

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s