Ajatukset syksyssä

Yhteistyössä Info Kirjakauppa, Mini Ratsula ja Nappinja

Vaikka elokuu onkin vielä aivan kesäkuukausi, kääntyvät kalenterinsivun myötä monen ajatuksetkin jo syksyyn.Lehtienkin kellastumista edeltävä syksyn merkki on tietenkin koulujen alkaminen. Koulutielle kaiken tarpeellisen opiskelija löytää Info Kirjakaupasta torin laidalta. Oppikirjoja on saatavilla useasta eri sarjasta, joten valikoimasta löytyy varmasti tarvitut opukset.
Oppikirjojen hankkiminen ei ole edullista lystiä, mutta ne on silti ostettava. Onneksi opiskelijan budjettia helpottamaan Infossa on koko vuoden kaikki oppikirjat 20 prosentin alennuksessa. Kuvan kielioppikirja herättää muistot omilta lukioajoilta. Kirja ei todellakaan ollut hankinta vain kirjoituksia ja kursseja varten, vaan siihen on tullut palattua ylioppilaaksi pääsyn jälkeenkin.


Syksy tarkoittaa usein myös uusia vaatehankintoja koko perheelle. Mini Ratsulasta, Muotitavaratalo Ratsulan pohjakerroksesta, löytyy laaja valikoima vaatteita ja asusteita perheen pienimmistä koululaisiin. Valikoimaan kuuluu merkkejä, joita ei muualta Porista saa ja kokovalikoima kattaa kaikki vauvasta koululaisiin. Suositut Name It -lastenvaatteet on saatavilla Mini Ratsulasta ainoana liikkeenä Porissa. Tuotteiden kirjo on laaja ja esimerkiksi tätä vaaleanpunaista, söpöä ja pehmoista neulepaitaa löytyy kolmessa eri värissä. Pojille valikoimasta voi napata vaikkapa sinisen lämpimän hupparin.


Torin laidalle tänä kesänä auennut Nappinja-liike herättää ompeluhalut. Lattiasta kattoon ulottuvat hyllyt notkuvat kangaspakkoja, joiden väreistä ja printeistä löytyy kankaat moneen makuun. Liike toimii myös verkkokauppana, mutta vierailu putiikilla inspiroi takuulla uudistamaan sisustusta tai vaatekaappia. Musta-valkoiset kuosit ovat varma valinta vuoden ympäri sekä vaatteissa että sisustuksessa. Raitakuosi ihastuttaa aina, mutta tällä kertaa kiinnostuksen herätti erityisesti päärynäprintti! Nappinjan hauskat kuosit suunnitellaan Suomessa ja painetaan Euroopassa.
Name It, tyttöjen neule 19,95€ / 23,95€ (80-164cm), Mini Ratsula

Päärynä-kangas 18€ / m, Nappinja

Grammar Rules! -kielioppikirja, 35,20€ (norm. 44€), Info Kirjakauppa

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s