Koulutielle Infon kautta

Yhteistyössä INFO Kirjakauppa Pori

Syksy tarkoittaa monelle opiskelujen alkua. Olipa kyseessä ensimmäiset koulutien askeleet tai abivuosi luokiossa, tulee syksyä valmistella erilaisilla kouluvälineillä.
info

Englannin kielioppikirjalle on tullut käyttöä lukion päätyttyäkin.

Oppikirjojen hankkiminen oli erityisesti 2. asteella melkoinen projekti. Jo pelkästään kaveriporukan kesken siihen löytyi monta eri tapaa: toiset hankkivat kaikki tai valtaosan lukuvuoden aikana tarvittavista kirjoista heti syksyllä, toiset aina vasta jaksojen alkaessa. Kirjojen hankkimista helpottaa palveleva kirjakauppa. Torin laidan INFO Kirjakaupassa on hyvä valikoima oppikirjoja, josta löytyy oikeat opukset koulutielle. Jos oikeaa kirjaa ei juuri ole saatavilla, sen saa helposti tilattua.

Lukion alussa tilasin ison satsin kirjoja kerralla, mutta käytännössä huomasin, että minulle sopivampi tapa oli ostaa kirjat aina jaksoittain. Yksi syy siihen oli, että tajusin käytettyjen kirjojen hyvän saatavuuden. Myös INFOssa on hyllytolkulla käytettyjä oppikirjoja, joista löytyy tarkastetusti hyväkuntoiset opukset. Samalla sai omat kirjat kiertoon, kun säästi vain niiden oppiaineiden kirjat, jotka aikoi kirjoittaa ylioppilaskirjoituksissa.

Edullistahan tämä oppikirjarumba ei ole. Muutaman vuoden aikana kirjoihin kuluu monia satoja euroja. Onneksi Infossa on koko vuoden kaikki oppikirjat -20%. Tähän kun vielä lisää käytettyjen kirjojen hyvän valikoiman, niin säästöä syntyy jo todella tuntuvasti.

Omalta osaltani koulutiet voisi olla jo loppuunkävellyt – ylioppilaslakki on painettu päähän jo puolivuosikymmentä sitten ja korkeakoulututkintokin on takataskussa. Kuitenkin minullakin alkaa tänä syksynä parin vuoden tauon jälkeen koulu maisteriopintojen merkeissä. Vaikka valtaosa koulutöistä tuleekin tehtyä koneella, olen silti aika innoissani, että voin käydä Infossa hankkimassa pari uutta vihkoa ja hyvää kynää luentoja varten, niitä tenttikirjoja tietenkään unohtamatta.

yleiskuva

Tallenna

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s