Värejä, printtejä ja inspiraatiota

Yhteistyössä Nappinja

Syksy on monelle uudistumisen aikaa. Kesän lomailun jälkeen aloitetaan opiskelu, työt uudessa tehtävässä, aloitetaan kuntokuuri tai suunnitellaan uusia harrastuksia. Usein myös vaatekaappiin ja kodin tekstiileihin kaipaa kesän jälkeen uudistusta. Ehkä tällä kertaa kertaa nämä uudet hankinnat käyvätkin ompelukoneen kautta?

nappinja

Kuvan kankaat 18€/m, Nappinjasta torin laidalta

Alkukesästä torin laidalle aukesi värikäs putiikki, kangaskauppa Nappinja. Verkkokauppana tunnettu Nappinja löysi sopivan liiketilan ja sen jäkeen kaupassa onkin käynyt kuhina. Eikä ihme! Värikäs putiikki suorastaan vetää sisälle katsomaan, mitä kaikkea sieltä löytyykään.

Ja sieltähän löytyy vaikka mitä! Valikoimaan kuuluu trikookankaita, collegekankaita ja puuvillakankaita sekä tietenkin kaikki ompelutyöhön ja viimeistelyyn tarvittava. Kiinnostava valikoima löytyy Nappinjan omien printtien joukosta, joista kuvan päärynäprintti kiinnitti allekirjoittaneen huomion heti. Kankaat suunnitellaan Suomessa ja painetaan Euroopassa.

Monet Nappinjan kankaat sopivat erityisesti vaatteisiin ja valikoimasta löytyy kasapäin vaihtoehtoja erityisesti mielikuvituksekkaisiin lastenvaatteisiin. Kankaita on putiikilla hyllytolkulla ja aikuiseenkin makuun löytyy vaihtoehto toisensa jalkeen. Omia ompelusormiani alkoivat tuon päärynäprintin lisäksi syyhyttämään varsinkin Pyörre– ja Kuura-printit. Pitänee tehdä pian uusi piipahdus torin laidalle…

Näyttökuva 2016-08-19 kello 18.32.35

Kuva: Nappinjan Instagram
Mainokset
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s