Melkoista menoa Käviksellä – Kävis Jatkot tulee taas!

Kävis Jatkot on täällä taas! Mikäs sen parempi tapa olisikaan viettää perjantai-iltaa, kun napata mukaan hyvä seura ja lähteä kiertämään Käviksen liikkeitä ja tapahtumia. Menoa Käviksellä on jos jonkinlaista. Onneksi etäisyydet on pienet, niin tempaukset on helppo ottaa haltuun vaikkapa pyörällä tai kävellen.

Kävis Jatkoilla voi samalla käydä ihastelemassa uusia seinämaalauksia!

Kävis Jatkoilla voi samalla käydä ihastelemassa uusia seinämaalauksia!

Monet Käviksen yrittäjät ovat lähteneet innolla mukaan Kävis Jatkoille ja pitävät ovensa auki jopa klo 22 asti. Liikkeissä on järjestetty tarjouksia, arvontoja ja muita tempauksia. Heitänkin sinulle haasteen Kävis Jatkoille – mitäpä jos kävisit perjantai-iltana sellaisessa liikkeessä, jossa et ole ennen asioinut? Voit luketa tempauksista paremmin Käviksen Facebookista. Shoppailun lomassa voit käydä Petra’s Caféssa kuuntelemassa amerikkalaisia ikivihreitä Shirley Sparksin kanssa. Perjantain myöhäisillan suunnitelmatkin on selvät, sillä jos tanssijalkaa vipattaa, ottaa Kinossa lavan haltuun Stig.

IMG_1025

Pari kuukautta puhuttanut PokémonGO -peli on innostanut monet lähtemään tutkimaan lähiympäristöä pokemonien perässä. Pelissä yhdistyykin hienosti sekä liikunnan lisääminen että lähialueen kulttuurikohteiden tunnistaminen, sillä monet pokéstopit ovat nimenomaan tälläisillä paikoilla. Voin ainakin itse todeta, että Porin keskustan patsaiden nimet ovat paljon paremmin hallussa pokemonien metsästämisen myötä…

Kävis Jatkojen osana järjestetään yhdistelmätapahtuma Pokémon GO & eSports goes Kävis. Ohjelmassa on mm. eSports esittelyä, pop-up-kirjasto, Nuokkapakun aktiviteetit, yhteinen Pokémon GO -lenkki, jonka lähtö- ja paluupaikkana on Eetunaukio. Ja vinkki – Eetunaukiolla on luret pystyssä koko illan alkaen klo 18! Saisinkohan vihdoin pokedexiini Pikachun?

14212135_1378469692181755_6502749578982947679_n

Jatkoilla aivan uusi tapahtuma on Merimaa & Käviksellä olijat – Kohkaa mu kans -yhteisötaideteos. Taideteoksen osana Käviksellä olijat pääsevät kirjoittamaan runoja ja ottamaan selfieitä taitelija Henry Merimaan johdolla. Sokoksen Synsamilla pääset kokeilemaan uudenlaista ilmettä tai roolia Sopiiks nää mulle? -selfierooliokuvauksen muodossa klo 19-20. Luvan kanssa pääset kirjoittamaan seiniin, kun Airion ikkunaan kerätään runoja aiheella Lahjaks vai kottii? samannimisessä tapahtumassa klo 20-21.

Kävis jatkot järjestää Satakunnan Viikko osana Kävis-toimintaa yhdessä Porin Yrittäjät ry:n kanssa.

Tallenna

Tallenna

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s