Väriloistoa kotiin – iloa arkeen

Yhteistyössä Floristimestari Kirsi Saarenpää

Millään muulla ei sisustukseen saa samalla tavalla eloa kuin kukilla. Pienikin kimppu tuo saman tien huoneeseen sitä jotakin.

13104

Kävin inspiroitumassa Floristimestari Kirsi Saarenpään luona. Näin harmaana vuodenaikana pelkkä kukkakauppaan astuminen on melkoinen piristysruiske – se raikas tuoksu ja väriloisto!

Floristimestari kertoili minulle kukkatrendeistä. Kuten kuvankin komeus kertoo, enemmän on nyt todellakin enemmän. Kimppujen sidontatyyli on rento ja runsas. Värejä saa ja pitää käyttää. Perinteisten ruusujen, neilikoiden ja liljojen lisäksi kimppuun sidotaan mukaan nyt myös esimerkiksi eukalyptusta. Kukapa olisi ajatellut!

Kukat ovat tietenkin tärkeä osa juhlaa, mutta niillä saa myös tarpeellisen piristyksen arkeen. Kiireistä arkea helpottaakseen Floristimestari Kirsi Saarenpään kukkaputiikki palvelee myös verkossa. Verkkokaupan kautta saat tilattua monennäköiset valmiiksi suunnitellut kimput ja asetelmat. Voit kirjoittaa myös omat toiveesi, joiden pohjalta Floristimestari sitoo kimpun. Kukat voit tilata suoraan kotiin tai lahjan saajalle tai Liisankadun liikkeeseen. Todella kätevää!

Leikkokukkien lisäksi Floristimestarin liikkeestä löydät myös viherkasvit. Omalla ostoslistallani on jo kauan ollut peikonlehti. Sellainenkin näytti putiikilta löytyvän….

 

Tallenna

Tallenna

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s