Näkyvää muutosta

Yhteistyössä Synsam Yrjönkatu

Näontarkastus on sellainen juttu, jonka varaaminen vain siirtyy ja siirtyy niin kauan, kunnes näkö on jo tuntuvasti heikentynyt. Sain mahdollisuuden käydä Yrjönkadun Synsamissa näöntarkastuksessa ja edellisestä tarkastuksesta olikin taas vierähtänyt aikaa.

file-28-10-2016-16-06-50

Näöntarkastus on oikeastaan aika mielenkiintoinen kokemus. Lyhyessä ajassa, yksinkertaisin kysymyksin saa selville todella tärkeää tietoa. Kun istuu tutkittavan penkillä, kirjainrivien luetteleminen ja +-merkkien seuraaminen tuntuu välillä epäloogiseltakin, mutta niin vain saadaan selville kaikki näkökyvystä!

Selvisin näöntarkastuksesta ilman dramaattista ”tuomiota”. Olen paljon koneella ja puhelimella, eli silmät ovat koetuksella näyttöjen kirkkaan sinisen valon vuoksi. Kuulin, että tähänkin on olemassa ratkaisu – linssi, joka heijastaa sinisen valon pois, eikä päästä sitä läpi. Aikamoista!

Silmälasien valinta on kinkkistä. Lasit ovat tärkeä hankinta. Niillä on iso vaikutus ulkonäköön sekä tietenkin näkemiseen, mutta ne ovat myös pitkäaikainen hankinta. Tässä valinnassa ei halua tehdä mokaa. Eikä onneksi tarvitsekaan. Synsamin ammattitaitoinen henkilökunta osaa asiansa. Kokeilin ensin kehyksiä, jotka itse valitsin. Ne olivat hyvin samanlaisia kuin nykyisetkin lasini. Myyjän valitsemat lasit olivat sellaisia, joita en itse olisi edes kokeillut, mutta kas vain, sopivat kasvoilleni paremmin kuin itse valitsemani. Tässäkin asiassa siis ammattilaisen neuvot ovat tarpeen!

131011

 

 

 

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s